Taxatierapport

Als u op zoek bent naar een officieel deskundig WOZ taxatierapport ben u bij ons aan het goede adres.

Het taxatierapport is een rapport dat overeenkomsten heeft met het taxatieverslag zoals aangeleverd door de gemeente maar in kwaliteit veel beter is dan het taxatieverslag van de gemeente. Het taxatierapport is veel uitgebreider dan het taxatieverslag van de gemeente die geen inzicht geeft in de prijzen die zijn gehanteerd voor de grond/ het perceel van uw woning en de prijs per m3/m2 van de woning zelf. In het taxatierapport dat wozenbelastingbezwaar.nl voor u kan laten opstellen komen wel de prijzen van het perceel en de woning naar voren en wordt er ook inzicht gegeven welke verschillen er zijn tussen de woning in kwestie en de referentiepanden. Immers kunnen er grote verschillen zijn tussen de referentiepanden en de woning waar de WOZ waarde ter discussie wordt gesteld. Die woning kan bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn, gedateerd zijn of langs een drukke weg liggen terwijl de referentiepanden daar geen last van hebben. In het taxatierapport dat door onze taxateur wordt opgesteld wordt dan ook wel met die verschillen rekening gehouden zodat een WOZ waarde tot stand komt die juist is. Hierbij kunnen nieuwe feiten aan de orde zijn:

  • Nieuwe referentiepanden die een betere afspiegeling zijn van het WOZ-object en die een lagere verkoopprijs hebben dan de WOZ-waarde van uw WOZ-object
  • Een opsomming van WOZ waardeverlagende object- en omgevingskenmerken die ontbreken bij de door de gemeente aangeleverde referentiepanden

Woning
Een taxatierapport voor een woning kost € 99,- excl. btw. Als u ons bezwaar laat maken tegen de WOZ-waarde, en het bezwaar wordt gedeeltelijk of volledig gegrond verklaard, hoeft u geen € 99,- te betalen voor het taxatierapport.

Niet-woning
Een taxatierapport voor een niet-woning, dus een agrarisch bedrijf, kantoor, winkel onder de € 350.000,- kost € 199,- excl. btw.
Objecten boven de € 350.000 maar minder dan € 600.000,- kost € 249,-.
Objecten boven de € 600.000,- kost € 299,-.

Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Bedankt voor uw bericht. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Not readable? Change text. captcha txt